Haar recht gesneden

Mijn nicht is dol op spelen met haar, je kunt haar poriƫn strelen, kammen en make-up haar. Tegelijkertijd is ze heel toegewijd, dat als ik alles er perfect wil laten uitzien, ik vijf keer een vlecht kan corrigeren, soms haar haar kan strikken of eraan kan vastknopen. Hij snakt het meest naar schoolbrillen en belandt bij hen. Haar nieuwste creatie was ook origineel en ik zou graag een perfect kapsel en kleding willen. Bij contact, mijn moeder verstrengeld haar met verschillende vlechten met gegevens over hen met linten. Toen zei die mooie elfjarige nee, nee, niet nog een keer. Eigenlijk zal ik in krullend haar kijken ... dus het begon. De tijd van het filmen ook hun modellering. Ze zag er prachtig uit als een geweldige prinses. Pas toen het met de prinsessen gebeurde, veranderde ze snel van gedachten. Niet dat het bijna twee uur is verstreken sinds het begin van de release. Onverwacht ... totaal het idee veranderd, en in haar toespraak klonk er nog een paar, "nieeee, ik vind het niet leuk, ik herinner me niets van een aristocraat, die haar ondergeschikte is". Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, haar opgestapeld in de constructie van een gevulde coca. Omdat, natuurlijk, zoals ik eerder schreef, we al ervaring hebben met het maken van haar haar, is dit wat vooral goed ging. Haar moeder, aan de ene kant van een andere, en in twintig minuten was alles.

https://spadoo.eu/nl/Spankadoo - Een innovatieve kunstkut!

Zie het aanbod van haarspelden