Haar en gist

Mijn neef houdt vooral van spelen met haar haar, je kunt haar altijd strelen en je haar kammen terwijl je het doet. Het wordt eigenlijk opgenomen, het wil het er perfect laten uitzien. Het is mogelijk om een vlecht vijf keer te verbeteren, altijd het haar te laten buigen of ze vast te maken met clips. Hij waardeert schoolprestaties en maakt ze het meest. Haar creatie van de Queen of Scurvy was ook origineel en vereiste een perfecte kapsel en jurk. Eerst spuwde mama haar kleine vlechten uit met linten eraan vastgemaakt. Later zei die mooie elfjarige nee, nee en opnieuw niet. Ik zal ver weg in mijn krullende haar wachten ... dus het begon. Een half uur overklokken en schrijven. Ze zag er aristocratisch uit als een goede prinses. En toen ze met de prinsessen liep, veranderde ze snel genoeg van gedachten. Niet tot de laatste, dat meer dan twee uur zijn verstreken sinds het begin van de voorstelling. Plotseling ... veranderde ze helemaal van gedachten, en in haar toespraak klonk het een beetje meer "nieeee, ik vind het niet leuk, omdat ik me geen aristocraten herinner, wat veel van haar een slavin is". Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, gestapeld haar in het besef van een gevulde coca. Omdat ik natuurlijk, zoals ik eerder schreef, nu een evenement heb om haar haar te bouwen, dus ging alles het efficiƫntst samen. Haar moeder, aan de ene kant, was ook gebouwd van verschillende dingen in twintig minuten.